Torrdräkt på Väggabadet + Konstgjort rev

Lördagen den 30/1 prova vi våra nya Torrdräkter på Väggabadet i Karlshamn. Gick mycket bra om man bortser från det faktum att den blockera blodet upp till hjärnan rätt bra på mig. Huvudvärk och spända käkar som följd av det då man biter hårdare för att spänna halsen.

Kommer få skära bort lite av manschetten för att lösa det. En guide på hur man gör det kan ni hitta här. Eller som Chris säger, ”Det är lugnt, du kan fortfarande prata”

Annars så har jag tittat en del på ett konstgjort rev på denna sida
adrian-stacey-artificial-reef-cropped
Detta är en tanke som tilltalar mig. Kanske skulle man försöka hitta på något sådant i Sverige även om man inte får så jätte fina koraller eller större mängd fiskar här. Behöver bara hitta ett bra område där det inte blir sönder trålat eller är i vägen.