Leksaker under julen

Häromdagen visade jag Melinda hur plasten i denna lilla leksaken ändrar färg om man värmer upp den. I bilden har jag använt en tändare för att värma den på högersidan och det är därför den är ljusare.
Idag var Melinda hemma hos sin bror vars barn har en likadan leksak. Barnet demonstrera samma sak som jag hade gjort men med varmt och kallt vatten. Melinda skulle imponera och tog leksaken och en tändare. Tyvärr så har Melinda inte riktigt koll på detta med att värma saker försiktigt så leksaken tar fyr och mycket snart är barnet väldigt ledsen.

Sensmoralen i sagan torde då vara att man inte bara får saker till jul. Man kan även få sina leksaker uppeldade…

One Comment on “Leksaker under julen”

  1. Haha.. Det tog en stund med övertalning att lugna ner min son efter att min terroristsyster eldat upp hans leksak. Skäms på er! 😉

Comments are closed.