De restaurerade tankarna får färg.

Jag funderade på att ge dem någon galen färg som neongul eller neonrosa eller något liknande som är lätt att få syn på under vattnet. Tyvärr föll det på att den färg jag behöver använda (1 komponents alkyd) inte säljs i så roliga färger. Svart, vitt, grått eller rött vad valet jag hade.

Så för att matcha mina andra valde jag vitt som även den syns rätt bra under vattnet.

Här har jag lagt på det första lagret. Nu väntar 40 timmars tork för att sedan slipas med fint sandpapper innan jag kan lägga på nästa lager.

Valet av denna färgen beror på att den är lättflytande och därför lägger sig fint på ytan. Man kan därför lätt se märkningen på tankarna. Som ni ser på bilden nedan.

Nu hoppas jag bara att siporexen som taket är gjort av där jag har hängt upp tankarna pallar trycket. Annars kan det nog bli en otrevlig olycka 😉